2011. augusztus 12., péntek

III.Kritika - Nesszie Pierce "Kill or be killed"

Sziasztok!

Hosszú kihagyás után ismét visszatértünk egy újabb kritikával. Reméljük hasonló hosszúságú szünet több nem várható a blog történetében:)! Akkor nézzük is a kritikát! Természetesen, amit mindig hozzáteszünk egy-egy véleményünkhöz az most sem maradhat el: ha valamiben nem értetek egyet írjatok!


Kinézet és fejléc:

Mivel én /Audrey/ nem alkothatok objektív véleményt a fejlécről, mert az én munkám, ezért arról inkább Cheryl szólna bővebben. Tehát átadom neki a szót!
Cheryl:
A fejléc első látásra tetszik, az egyszerű, de nagyszerű kifejezést tudnám rá használni, bár jobban megnézve néhol túl szimplának tűnik számomra, de nem tudnám megmondani, hogy pontosan miért. A kinézet alapjában véve szép, de szerintem nem kéket kellett volna használnod az oldalsávban és a modulok címénél, stb. hanem inkább valami vöröses árnyalatot, ami jól kihozta volna a fejlécből kitűnő piros rózsás kép hangulatát.
A fejezetbe ékelt képek tetszetősök, de az elhelyezésükre jobban is figyelhetnél, mert néhol hagytál ki helyet a kép előtt/után, néhol viszont nem és ez eléggé lerontja az összhatást.

Fogalmazás, történet, helyesírás:

A fogalmazásod rendben van, és a helyesírásoddal sincsenek különösebb problémák, egyedül vesszőhibákat véltünk felfedezni néhány helyen, de olyan ritkán, hogy az bárkivel előfordulhat, szóval nem róhatjuk fel ezt olyan súlyos vétekként.
A történetedet én magam /Audrey/ olvasom is, így könnyebben meg tudom ítélni az írásodat és a véleményem róla mindenképpen pozitív, mert könnyedén kelted fel az olvasóid érdeklődését. Úgy vélem egy újabb, értékes történettel gazdagodott a Blogger a „Kill or be killed” által.

A blogról kialakult benyomásunk összességében nagyon jó. Azért nem adjuk meg a maximális pontszámot, mert a kinézetben domináló halványkék szín igencsak rideg és ezzel nagyon elrontja az összhatást. Tehát az általunk adott pontszám jelenleg 10/9!

Nesszie Pierce blogját itt találjátok: http://killorbekilled-bynesszi.blogspot.com/

Neked Nesszie további sok sikerben és ihletben gazdag alkotást kívánunk!

Cheryl&Audrey



2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Köszönöm a véleményeteket. Szerintem nagyon találó és objektív kritikát alkottattok, amiért hálás vagyok :) Egyetértek veletek, meglátásaitokat pedig nagyon köszönöm :D
    xoxo:
    Nesszi Pierce

    VálaszTörlés
  2. Szia Nesszi!
    Örülünk, ha így gondolod :)
    öröm ilyen blogokról írni :)

    VálaszTörlés